Server suppen som forret eller lille appetizer
4-8 personer. Arbejdstid: 20 min
#
Agurkesuppe:
2 agurker
1 lille løg
1 bundt dild
½ liter kold grønsagsbouillon
4 dl yoghurt naturel
salt og peber
Tilbehør:
8 kommen- eller rugkiks
100 g gedeflødeost eller rygeost
4 små tomater
*
Vask agurkerne, og skær dem i mindre stykker.
Pil løget, og hak det fint.
Skyl dilden, og pluk bladene fra stilkene - tag et par stilke
fra til pynt.
Blend agurker, løg, dild, bouillon og yoghurt til alt er
helt findelt og cremet.
Smag suppen til med salt og peber, og stil den i køleskabet
indtil servering.
Smør kiksene med ost.
Skær tomaterne i skiver, læg dem på osten, og pynt med dild.
Hæld suppen i glas eller små skåle, og server med kiksene.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin