Logo

Pasta med tomat, skalotteløg og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

2 fintsnittede fed hvidløg
2 fintsnittede skalotteløg
1 fl. økologisk tomatpure
grønne oliven evt. med mandler
1 spsk salte kapers
frisk basilikum
Salt og peber

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt tomatpure, oliven og kapers. Lad det simre yderligere 5 minutter. Hæld vandet fra pastaen og vend det hele sammen med plukket basilikum, salt og peber. Server retten rygende varm.

Server retten som den er eller med et tyndt stykke stegt kalvekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her