Logo

Æble-rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store rødbeder
4 friske æbler fx Ingrid Marie
1 pk. fintrevet peberrod
3-4 spsk æbleeddike 
Hjemmelavet vaniljesukker eller vaniljekorn og sukker
500 g græsk youghurt
 
Peberrod røres med vaniljesukker og æbleeddike så det kan trække. Rødbederne skrælles og æblerne vaskes.
Røbeder og æbler rives forholdsvist groft.
Rør peberrodblandingen med så meget græsk youghurt som man tror passer.
Smag til - den skal have "bid" og lidt sødme.
Vend de revne æbler og rødbeder i.
Der skal være så meget dressing, at salaten ikke virker tør.
Den bliver rigtig god hvis man lader den trække et par timer.
Husk dog at vende den godt inden servering.
 
Tips: En dejlig salat og et godt supplement til fx. frikadeller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her