Logo

Torskepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskepande

2 porrer

2 løg

smør eller margarine

hvidløgssalt

800 g torskefileter

1 dl tør hvidvin

½ citron, saft af

1 dl yoghurt

salt og hvid peber

1 bdt finklippet persille

1 bakke karse

Tilbehør: kogte kartofler eller Løse ris - se Tillæg

*

Skær porrer og løg i skiver og svits det let i smør eller margarine - det må ikke brune.

Drys med hvidløgssalt og læg de ituskårne torskefileter i et enkelt lag på grønsagerne. Dryp med hvidvin og citronsaft og læg låg over panden.

Lad det stå over varmen i ca. 25 minutter.

Rør yoghurt med salt og peber samt klippet persille og finklippet karse.

Hæld det over retten og varm det igennem.

Server retten i panden og server kogte kartofler eller løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her