340 g torskefilet el. anden fisk du har adgang til
Salt
1 blomkålshoved
200 g gulerødder
8 stængler blegselleri
1 l vand
160 g pastapenne
50 g koncentreret tomatpure
frisk kværnet peber.
Skær fiskefileterne i terninger, drys dem ganske let med salt og stil dem koldt.
Del blomkålen i buketter, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stænger blegsellerien skæres i terninger, gem blade til at komme i lige før serveringen.
Bring vandet i kog og kom blomkål, gulerødder og blegselleri i og kog i ca. 15 min.
Kom derefter pastapenne i sammen med tomatpureren og bland godt sammen
Tilsæt salt, læg låg på og lad det koge yderligere 12 min. Tag fyldet op i en varm skål. Kom fisketerningerne i den kogende tomatsauce og lad den stå på kogepunktet i 5 min. til fisken er hvid og fast. Tag torsken op af saucen.
Anret torskestykkerne over det varme fyld, smag saucen til med salt og peber oghæl den over retten. Pynt med de friske blegselleriblade der er pillet i små stykker.
Server retten straks.