Logo

Torskelever, en kernesund lækkerbisken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pæn hvid torskelever ca. 250 g
Én eller to bouillonterninger
Et stort skalotteløg
Et par laurbærblade
Hel peber
Citronsaft
Sennep
To spsk cremefraiche

Torskeleveren koges i letsaltet vand med én eller to bouillonterninger, et stort skalotteløg, skåret i skiver, et par laurbærblade og lidt hel peber.
Som næsten alt, hvad der har med fisk at gøre, gælder det, at det skal stå og "kun lige akkurat koge".
Når det har kogt - svagt - i ca. 10 minutter, så lad det stå i suppen og køle af.
Leveren moses nu i en skål med en gaffel.
Smag til med citronsaft, sennep, salt, peber og et par spsk cremefraiche.
Hvis man serverer det koldt på et stykke rugbrød med et godt lag smør på, udgør det en herlig og virkelig vitaminrig forret.
Et glas øl og en kølig snaps er naturligt tilbehør til denne lækkerbisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her