Logo

Melonsupper med rejer eller hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Samme grundsuppe til begge, men derpå bliver de meget forskellige. Begge passer til en let frokost, og den krydrede med rejer er også velegnet som forret til en middag. Melonsuppen med hindbær og yoghurt kan også serveres som dessert.
 
Grundsuppe:
½ vandmelon
1 honningmelon
2 spsk frisk, revet ingefær
saft af 1 lime
4 dl kokosmælk
 
Med rejer
1 kg rejer med skal, pil 800 g af dem
1 hakket, frisk chili
2 hakkede fed hvidløg olivenolie
toppen af 2 nye løg, fintklippet
 
Blend alle ingredienserne til grundsuppen.
Brun pillede rejer, chili og hvidløg i oliven­olie.
Bland det i grundsuppen og fordel den i 4 tallerkener.
Brun også skalrejerne og hæng dem på kanten af tallerkenerne som pynt.
Drys med løgtop og server landbrød til.
 
Med hindbær:
5 dl vaniljeyoghurt
½ l hindbær
1 spsk flormelis
hindbær og kokosflager til pynt
 
Blend grundsuppen og tilsæt resten af ingredienserne.
Fordel suppen i 4 tallerkener og pynt den med hindbær og kokos.
Frugt bær og grønt, Sylvia Danielsson

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her