Logo

Skorzonersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-500 g skorzonerrødder
vand
eddike
 
30 g smør  
3 spsk hvedemel  
¾ liter hønsebouillon (terning + vand)  
2 dl piskefløde  
1 tsk groft salt (½-1 tsk)  
hvid peber
 
Skorzonerrødderne børstes rene, koges 5 minutter i vand tilsat lidt eddike,
flås eller pilles som kartofler.
Deles evt. i mindre mundrette stykker.
Koges møre i vand med salt eller mælk.
Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med vand eller bouillon.
Tilsæt derefter terning og vand.
Lad suppen koge igennem 5 min.
Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet.
Smag til med salt og peber.
Kom skorzonerrødderne i til sidst.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her