Logo

Basmatiris i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Basmatiris er aromatiske og langkornede ris, primært fra Nordindien. Risene kan sagtens laves i mikroovn. Husk at skyl dem grundigt inden brug og at de skal sættes i blød i mindst en halv time

 

3 dl basmatiris
4 dl vand
1 tsk salt
25 g smør

Risene skylles godt og sættes i blød i rigeligt vand i mindst ½ time.
Derefter hældes de i en sigte og drypper af mindst 20 min.
Ris og 4 dl vand hældes i en mikrobølgeegnet skål med låg, tilsættes 1 tsk salt + 25 g smør.

Koges ved 650 Watt i 15 min., hviler et par minutter, rør forsigtigt rundt med en gaffel før servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 8.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her