Logo

Batater - sødkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Batater kan skrælles og tilberedes kogte/stegte i sammenkogte retter m.m. som kartofler, ligesom de kan tilberedes som puré, mos, råstegte, fyldte m.m.

 

 

Batater kan skrælles og tilberedes kogte/stegte i sammenkogte retter m.m. som kartofler, ligesom de kan tilberedes som puré, mos, råstegte, fyldte m.m.

Batat kroketter
1 kg skrællede batater
4 æggeblommer
100 g smør el. olivenolie
salt og st. hvid peber
stødt fennikel
hvedemel
æggehvide
sesamfrø (natur)

Batater koges puré-møre, afdampes og pureres, røres op med æggeblommer, smør/olivenolie og smages til med salt, peber og fennikel.
Den varme puré sprøjtes på en melet plade som 2 cm tykke pølser, afkøles helt og skæres i 5 cm stykker, der paneres i hvedemel, udpisket æggehvide og sesamfrø, udbages i friture, afdryppes på rist, varmes i ovn ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her