Logo

Smuldreost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lou cachat - en »duftende ost«, men dens skarpe charme er mere egnet til at rense næseborene end til at fylde dem med vellugt.

laurbærblade dyppet i olivenolie
gedeost
cognac eller eau-de-vie
sort peber, groft kværnet
frisk sar

En stentøjskrukke fores med laurbærblade og gedeost presses ned lagvis. Over hvert lag stænkes nogle skefulde cognac, en teskefuld peber og nogle kviste sar. Fyld efter med cognac, og lad det stå i mindst tre dage et køligt sted, men ikke i køleskab. Fyld efter med de samme ingredienser, efterhånden som der bruges af det. Det kan holde i evigheder, men pas på - det underste lag kan være lammende stærkt!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her