Logo

Spirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spirer

 

Bønnespirer, sukkerærteskud og alle de andre friske, forårsgrønne spirer er fulde af både smag og vitaminer.

 

Spirerne er sprøde, friske og fulde af smag, de er dekorative, fedtfattige og fulde af vitaminer. De kan bruges friske i salater, men mange af dem er også lækre efter en lynristning eller i grydertter.

Spirerne fremstilles i danske spiregartnerier hele året rundt. Frøene videreudvikles i rent vand, som er den vigtigste produktionsfaktor. Produktionen foregår enten i store kar eller i bakker, der jævnligt overbruses. Spirerne behøver end ikke gødning. Den madpakke, de har med sig i frøet, rækker fint.

 

I sæson

Januar til December

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her