Logo

Rugsigtebrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g rugmel
180 g sigtemel
1 spsk kommen
6 dl kogende vand
25 g gær
1 dl lunkent vand
2 tsk salt
1 spsk eddike
600 g sigtemel

Rugmel, sigtemel og kommen blandes og overhældes med kogende vand. Røres igennem og står tildækket til næste dag.
Gær og vand røres i.
Salt, eddike og sigtemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 ½ time.
Dejens slåes ned og formes til et brød.
Efterhæver på pladen ca. 20 min.
Bages 11/4 time ved 200º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her