Logo

Rejesuppe med fersken 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
1 spsk karry
2 løg
2 dåser hakkede tomater
4 fed hvidløg
1 dåse ferskner i dåse
2 ½ dl piskefløde 38%
200 g kogte rejer
fint salt, peber
 
Karryen svitses i olie, herefter tilsættes hakket løg, som også svitses.
Der tilsættes tomat, og det koger i 20 min.
Fersknerne skæres i tern (gem saften fra dåsen).
Kog hvidløgsfedene sammen med ⅔ af ferskenternene i saften fra
ferskendåsen i ca. 5-10 min.
Hæld løgblandingen og ferskenblandingen i en blender og purér det.
Tilsæt piskefløde og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber.
Rejerne tilsættes lige inden servering.
Man kan tilsætte lidt vand, hvis man ønsker en tyndere suppe. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her