Logo

Rørhattesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ l renset rørhat
1 løg
2 spsk smør
3 spsk hvedemel
1 ¼ l. vand
2 grønsags bouillonterninger
1 dl fløde
 
Kog svampene tørt til svampenes væskeindhold er kogt væk.
Finhak løget og brun dem sammen med svampene og smørret.
Strø hvedemel over og kom vand ved lidt efter lidt.
Tilsæt bouillon sammen med halvdelen af fløden.
Kog blandingen i 15 minutter.
Tilsæt resten af fløden og smag til med salt og peber.
 
Tips: Champignon kan bruges som fyldsvamp, hvis der ikke er nok vilde
svampe.
Kan serveres som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her