Logo

Røræg med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en rigtig simpel men lækker frokostret med røræg og gedeost. Server den gerne for dine gæster med ristet landbrød.

 

4 æg str. L.
1 dl fløde
1 spsk karsespirer
75 g gedeost skåret i små tern
salt, friskkværnet peber
smør til pande/gryde
Pynt: Karse

*
 
Slå æggene ud i en røreskål.
Med en gaffel piskes fløde, karse, slat og peber i.
Smelt en smule smør på en pande eller fladbundet gryde.
Det må ikke blive brunt.
Hæld æggemassen i og rør forsigtigt med en træspartel, når massen
begynder at stivne, tilsættes gedeost.
Fortsæt med at rører indtil osten er smeltet og blandet med æggene.
Fjern panden fra varmen.
Anret på fire skiver ristet landbrød.
Pynt med karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her