Logo

Røget tun carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g røget tun, i loin
200 g hvide, kogte bønner, evt. butterbeans
4 fed hvidløg, kogt 2 min.
timiankviste
8 spsk jomfruolivenolie
8 tsk citronsaft
4 blade frisée salat
sort peber fra kværn
italiensk ciabattabrød

Der skæres ca. 30 tynde skiver ad den halvfrosne tunloin. Anrettes på fad og der kværnes sort peber på. Lidt olie og citronsaft hældes over. Bland bønner, hvidløg i skiver, timiankviste, olie og citronsaft. Anrettes på friséesalat på tunskiverne.

Serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her