Logo

Røget laks med fettuccine og kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tynde skiver røget laks
2 stk citrongræs
1 lime
1 appelsin
3 spsk lynghonning
½ dl hvidvin
Balsamico eddike
Salt
Peber, friskkværnet

Skær citrongræsset i ganske små stykker. Kom saften fra lime, appelsin og lynghonning samt lidt balsamico eddike i en gryde. Kog det op, og lad det simre i ca. 30 minutter. Sigt massen og kom det tilbage i gryden og hæld hvidvinen i. Kog det ind til det halve, så det bliver en let flydende masse.

Afkøl marinaden. Fordel lakseskiver ne på 4 tallerkner, hvor de pensles godt med marinaden. Lad dem hvile i 30 minutter inden servering.

Hertil serveres groft brød og kold smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her