Logo

Røget hellefisk med spinat og ingefær krydret Beurre Blanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget hellefisk i skiver
30 g smør
400 g frisk renset spinat
Salt
Peber friskkværnet

Beurre Blanc:
½ dl lys vineddike
1 ¼ dl tør hvidvin
100 g finthakket skalotteløg
1 cm. finthakket frisk ingefær
2 spsk fløde
150 g smør i tern

Kog eddike, vin, løg og ingefær i en tykbundet gryde, til der er ca. 2 spsk tilbage, rør fløden i, tag gryden af varmen og pisk de kolde smørstykker i saucen lidt ad gangen, til saucen er glat og jævn. Smag saucen til med salt og peber, server med det samme.

Smelt smørret i en tykbundet gryde og steg den rensede spinat i et par minutter eller til den er blød, smag til med salt og peber.

Anret spinaten på et serveringsfad, herpå lægges den skivede røget hellefisk, sauce serveres i skål ved siden af.

Hertil serveres groft brød, eller nykogte små kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her