Logo

Røgede laksekroketter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede laksekroketter

350 g flødeost 60+

175 g røget laks

2 spsk frisk dild

1 knivspids hvid peber

½ tsk tabasco

1 stk æg

4 skiver hvedebrød

1 dl hvedemel

5 dl jordnøddeolie

1 stk citron


Blend flødeost og røget laks i en blender eller foodprocessor indtil det er jævnt, men dog med små stykker laks i.

Tilsæt hakket dild, hvid peber og tabasco.

Fordel lakseblandingen på en bageplade med bagepapir, én toppet teskefuld af gangen i små kugler.

Stil bagepladen køligt i 30 min.

Slå ægget ud og pisk det let.

Smuldr brødet til krummer og kom dem i en lille skål.

Kom hvedemelet i en anden lille skål.

Dyp hver laksekugle i hvedemelet og rul blandingen sammen til en kugle.

Dyp kuglen i æg og derefter i brødkrummerne.

Læg den tilbage på bagepladen.

Gentag processen for resten af laksekuglerne.

Dæk kroketterne til og stil på køl i 20 min.

Fyld en wok eller stegegryde med jordnøddeolie til ca. 5 cm dybde.

Opvarm olien til høj temperatur.

Steg kroketterne gyldenbrune i ca. 2 min (steg dem evt. i hold).

Tag kroketterne op af olien og dræn dem på køkkenrulle.

Servér kroketterne med citronbåde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her