Logo

Rødkålssalat 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

3 uskrællede æbler, fx coxorange (ca. 300 g)
300 g fintsnittet rødkål
4 spsk æblegelé
1 ½ dl syrnet fløde 9%
Pynt: Fintsnittet rødkål.
Kan serveres til: 400 g flæskesteg med 3 ½ dl skysauce og 1 kg kartofler.

Fjern kernehusene og skær æblerne i små tern. Vend rødkål, æbler og gelé sammen. Stil salaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Smag salaten til og anret den i en skål. Server den syrnede fløde i en lille skål ved siden af.
Tips: Syrnet fløde 9% kan erstattes af cremefraiche 18%.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her