Logo

Rødbedesalat med kokosflager og pecannødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Salaten er meget nem og hurtig at tllberede. Server til "lyse" fisk eller fjerkræ. Beregnet til 4 personer.
 
6 rødbeder
50 g kokosflager
100 g pecannødder
2 spsk extra jomfruolivenolie
1 spsk æblevinaigre
Salt
 
Skræl rødbederne og riv dem groft.
Rist nødderne på en tør pan­de og bland alle ingredienser.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her