Logo

Rødbedesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 kg rødbeder
6 fed hvidløg
½ citron
½ dl flydende honning
½ dl rødvin
½ dl rødvinseddike (balsamico)
salt, peber
1 bdt citrontimian (evt. alm. timian)
6 blade ananassalvie (evt. alm salvie)
2 spsk olivenolie
3 dl youhurt naturel

Rødbederne skæres i stave a ½ x ½ x 5 cm. Hvidløg hakkes groft. Begge dele svitses i meget varm olie. Derefter tilsættes resten af ingredienserne. Rødbederne koger under låg ca. 20 min.
Kommes i en plastikpose og marinerer heri til næste dag. Rod lidt rundt med posen ind i mellem, så lagen fordeler sig.
Yoghurt drænes gennem et klæde i 3-4 timer.
Næste dag koges lagen ind (tyk) og hældes over rødbederne sammen med den drænede youhurt. Bland godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her