Logo

Rødbedefrikadeller med kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket kød til frikadeller
2 kogte mosede kartofler
1 æg
2 dl mælk
1 ½ dl syltede hakkede rødbeder
1 lille finthakket løg
2 spsk kapers

Bland kød med mosede kartofler, æg, salt og peber.
Tilsæt mælk, rødbeder, løg og kapers.
Arbejd farsen sammen, så den bliver ensartet og sammenhængende og form frikadellerne med en olieret spiseske.
Steg rødbedefrikadellerne på en pande ca. 3-4 min på hver side.
Spises både kolde og varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her