Logo

Rå kvædesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 liter fintsnittede kvæder
4 kg sukker
80 gram citronsyre
4-5 liter kogende vand
 
De skrubbede og tyndt snittede kvæder tilsættes sukkeret og citronsyren. Det kogende vand hældes over og der røres rundt til sukkeret er opløst. Blandingen stilles koldt i en lille uges tid, herefter sies saften fra og hældes på Atamon-skyllede flasker.
Saften er meget koncentreret og skal fortyndes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her