Logo

Pink koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g jordbær
¾ l. a-38
¾ l. kærnemælk
2 appelsiner
Skallen af ½ appelsin
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker

Jordbærrene piskes ud med A 38 og kærnemælk, smages til med sukker og vaniljesukker. Pres saft af de 2 appelsiner og tilsæt saften i mælkeblandingen sammen med appelsinskal. Røres godt og servers iskoldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her