500 g magert hakket lammekød
salt
peber
evt. ½ bdt skyllet hakket persille
1 stort bdt nye gulerødder
1 lille løg
15 g smør
2 dl fløde 13%
1 dl grønsagsbouillon
citronsaft
2 spsk friskhakkede mynteblade
kværnet peber
Ælt evt. kødet med godt skyllet, hakket persille.
Form 4 store krebinetter.
Brun dem på en tør teflonpande eller i meget lidt smør.
Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 minutter på hver side.
Pil og hak løget fint.
Skrab gulerødderne og skær dem i ikke for tykke skrå skiver .
Smelt smørret i en gryde og vend begge dele heri 2-3 minutter.
Hæld fløde og bouillon ved.
Det skal kun lige dække.
Lad det simre uden låg til gulerødderne er tilpas møre, ca. 8 minutter.
Dryp citronsaft i til fløden tykner.
Vend mynten i og smag til med peber og evt. salt. server til krebinetterne.
Husk kun at komme persille i hakket kød der skal spises samme dag