¾ kg lammesmåkød
1 spsk friskreven ingefær
1 fed knust hvidløg
500 g frossen hakket spinat
2 spsk smør
1 spsk chili
2 tsk garam masala
1 tsk kardemomme
1 stang kanel
salt og peber
4 dl yoghurt
4 tsk knuste mandler
1 tsk stødt muskatnød
4 dl piskefløde
Bland ingefær og hvidløg i lammekødet og lad det trække i 20 minutter.
Kom kødet i en gryde og hæld vand ved, så det næsten dækker.
Kog lammekødet i 30 minutter ved svag varme.
Læg spinaten i en gryde og ladet det tø op ved svag varme under
omrøring.
Tag kødet op, dup det tørt og gem lagen.
Brun kødet i smør, tilsæt krydderier og yoghurt og steg, til yoghurten
er absorberet.
Kom spinat, mandel og kogelagen ved.
Kog kødet i ca. 10 minutter ved svag varme og rør så piskefløden i.
Server chapatibrød, ris og yoghurt til retten.