Logo

Kalvekam i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g helt afpudset kalvekam
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
¼-½ potte frisk salvie
salt
peber

Skær kødet i terninger på 2x2x2 cm.
Steg kødet ved høj varme i olien i en sauterpande i nogle min., tilsæt hvidvin og lad det koge 2-3 min. til.
Kom salvie ved og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her