Logo

Caribske gulerødder i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 gulerødder, skåret i julienne (=grove tændstikker)
1,3 dl appelsinsaft
1 spsk rørsukker
¼ tsk stødt/revet ingefær
sort peber
hakket persille til pynt

Ingredienserne blandes i en gryde med låg og bringes i kog, slukkes straks.
Gulerødderne skal være møre, men sprøde.
Drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her