10 personer
1 fl. hvidvin
1 fl. champagne
5 dl rom
2 friske ananas
Saft af 2 citroner
Revet skal af 1 appelsin
½ stang kanel
Revet skal af 2 citroner
1 stang vanilje
1 l vand
Kanel
Festlige gæstebud af Dorthe Foged
Bring vandet i kog. Skær vaniljen igennem på langs og læg den i gryden sammen med kanel.
Lad det trække 15 minutter ved svag varme.
Vandet afkøles lidt.
Vanillen og kanelen fiskes op og hældes i en punch bowle.
Skræl appelsinerne meget fint, og skær dem i skiver.
Fjern kernerne.
Tilsæt appelsin og citronskal samt citronsaft.
Skræl den friske ananas, fjern den hårde midterribbe, og skær frugten i skiver.
Læg appelsin og ananas i punchen, der stilles til afkøling.
Lige før servering tilsættes rom, hvidvin og champagne.