Logo

Perikonsnaps - Perikondram

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomster/-knopper fra prikbladet perikon
Brøndum snaps
 
Blomster/-knopper fra prikbladet perikon plukkes i juli- august.
Fyld et syltetøjsglas med ⅓ blomster og knopper.
Fyld op med ⅔ Brøndum snaps og lad det trække i 10 døgn, hvorefter det filtreres.
Fortyndes i forholdet 1:5.
Af de gule blomster bliver der en fantastisk flot rødlig dram.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her