1 l sødmælk
1 dl piskefløde
200 g mørk chokolade
50 g rørsukker
3 dl stærk kaffe
1 dl Grand Marnier
4 cm hel kanel
½ stang vanilje
Fint reven skal af 1 appelsin
Evt. flødeskum til pynt
Mælken og fløden bringes i kog i en tykbundet gryde, sammen med kanel og vaniljestang, der flækkes.
Drikken simrer i fem minutter og tages af varmen.
Kanel og vaniljestang tages op af drikken og vaniljekornene skrabes ned i drikken.
Chokoladen hakkes fint og tilsættes drikken under omrøring.
Når chokoladen er opløst tilsættes kaffen, Grand Marnier og sukker.
Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes sammen.
Der smages til med citronsaft.
Drikken hældes i glas og pyntes eventuelt med kakao inden servering.
Drikken pyntes eventuelt med flødeskum og serveres.