Jeg har set min mor lave denne punch tusind gange. Hvis du ikke kan få fat på mangomos på dåse, så bare blend 400 g mangostykker fra en dåse til en jævn masse. Du kan også udelade rommen, hvis du vil have en alkoholfri punch.
Til 2 x 1,75 literkande, nok til ca. 16 glas
175 g sukker
175 ml kogende vand
saften fra 4 limefrugter og 4 citroner
1 tsk angosturabitter
400 ml mangomos på dåse
150 ml jordbærsirup (valgfri)
250-300 ml hvid rom (og husk, jo mere rom, jo mere sjov)
1 liter tropisk frugtjuice
1 liter lemonade eller danskvand
rigeligt med isterninger
lime- og appelsinskiver i kvarte som dekoration
Rør sukker og vand sammen indtil sukkeret er opløst.
Lad det afkøle.
Bland sukkersiruppen med limesaft, citronsaft, angosturabitter, mangomos, jordbærsirup (hvis du bruger det) og rom, og rør det godt sammen.
Det kan nu stilles til afkøling i køleskabet indtil umiddelbart før servering.
Kom frugtjuicen og lemonaden i under omrøring og server med isterninger.
Dekorer med lime- og appelsinskiver.