Logo

Hybensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

modne hyben
vodka/Brøndum snaps
 
Skyl de modne hyben og skær dem over og rens den for frøene.
Læg dem i et glas med låg og hæld vodka/Brøndum over og lad det trække i to måneder.
Filtrer gennem kaffefilter.
 
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne, da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærrene !

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1382914-11-2023 22:31:30 Nicolai Fog Hansen
Hvorfor er e’et vigtigt at fjerne kerner, når snapser filtreres i kaffefilter?

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her