Logo

Gløgg essens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. mørk sirup
5 l. vand
3 l. rødvin
3 l. appelsin juice
50 g hel kanel
50 g kardemomme
50 g nelliker
1 ½ kg brun farin
 
Alle ingredienserne bringes i kog i ca. 4 timer til det er reduceret til det halve.
Herefter blandes i forholdet 1 del essens til 3 dele rødvin.
Smag til med portvin og snaps efter temperament, og med rosiner og mandler.
Varm gløggen, uden at væsken kommer i kog.
Lad den gerne stå og trække en halv times tid før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her