Logo

Frugtbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter ananasjuice
3 liter appelsinjuice
ca. 1 liter hindbærsaft
kiwi jordbær vindruer eller stjernefrugt     
Ca ½ liter hindbærsaft fortyndes med en smule vand og hældes i isterningebakker eller -poser og kommes i fryseren – laves helst nogle dage i forvejen.
Lige før gæsterne kommer, blandes ananas og appelsinjuice i en stor skål.
Meget forsigtigt hældes ¼ - ½ liter af den ufortyndede hindbærsaft i, som vil lægge sig som en rød bund i bowlen under den gule juice.
Kom vindruer, halverede jordbær, skiver af kiwi og/eller stjernefrugt samt de røde isterninge forsigtigt i bowlen.
Rør ikke rundt i bowlen før serveringen, da det vil "ødelægge" den flotte farvefordeling med den røde saft i bunden og den gule juice med de flydende frugter/isterninger foroven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her