Logo

Cappuccino cremet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cappuccino cremet

 

Honning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt godt efter et lidt kraftigere måltid. Og en kaffepause. • Letmælk er lettere at piske til skum end sødmælk • Vælg en stærk pulverkaffe.

Forberedelse 5 min. 4 kopper

 

# Råvarer til Cappuccino cremet

4 spsk mørkristet pulverkaffe

4 tsk honning

4 spsk kaffefløde

6 dl letmælk

2 tsk kakao eller reven chokolade

*

 

Fremgangsmåde:

1 Læg 1 spsk pulverkaffe og 1 tsk honning i hver kop.

Kom 1 spsk fløde i hver kop og bland ingredienserne.

 

2 Varm mælken til den er hed.

Hæld den hede mælk i en blender eller foodprocessor og kør til mælken har dannet et fast skum.

Hæld mælken tilbage i gryden og varm den op.

 

3 Fordel mælken i kopperne og rør rundt til kaffen er godt blandet.

Øs skummet på med en ske.

 

4 Drys reven chokolade eller kakao ovenpå skummet og server straks.

 

Tips & råd

 

Du kan også piske mælken med et piskeris eller mixeren. Men det er lettere at få et kraf- tigt skum med en blender eller foodprocessor.


Cappuccino cremet 

Varier gerne smagen på kaffen ved at blande pulverkaffen med fx kakao, chokolade, vaniljesukker, ingefær eller kanel.

 

Variation: Cappuccino kan-også laves på brygget kaffe. Fyld en kop med stærk kaffe.

Rør honning i og hæld så mælk på op til kanten.

Følg i øvrigt opskriften.

 

PR. KOP: Energi: Kcal 97 = kJ 4115

Kulhydrat 14 g Protein 6 g Fedt 2 g (18%) Fibre O g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her