Logo

Tunfiskemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunfiskemousse

 

Vær forberedt - hav altid et par dåser tunfisk i skabet og flûte i fryseren. Så bliver et uventet besøg eller den stille sult let klaret

(4-5 pers.)

 

# Ingredienser:

1 ds tunfisk naturel a ca. 200 g

100 g blødt smør

½ dl cremefraiche 18 %

1 tsk citronsaft

¼ tsk groft salt

friskkværnet peber

Tilbehør: brøndkarse, ristet hjertebrød eller flute.

*

 

Fremgangsmåde: 

Hæld olien fra tunfisken.

Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel.

Tilsæt smør, cremefraiche, citronsaft og krydderier.

Rør det hele sammen og smag moussen til.

Fyld moussen i en postejform eller skål.

Stil den gerne tildækket i køleskab.

Pynt med brøndkarse før serveringen.

 

Tips: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse.

 


 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her