Nyd de friske og frugtige
meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk
og lyst kød.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
mm.
#
175 g stegt eller kogt kylling
150 g melon, fx cantaloup
4 skiver lyst brød
4 sprøde salatblade
Dressing:
2 spsk mayonnaise
2 spsk fromage frais
1 tsk dijonsennep
salt og peber
*
Rør mayonnaise og fromage frais godt sammen med sennep, salt
og peber.
Skær kylling og melon i skiver.
Rist brødet let, og smør det med dressingen.
Læg brødet sammen med skyllede salatblade, melon og kylling.
• Tips: Udvid evt. med et par skiver sprødstegt bacon eller skinke.
En smule fintsnittet rødløg eller forårsløg er også godt
her.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin