Logo

Pirogger små med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pirogger små med skinke


Disse sprøde pirogger med lækkert fyld er perfekte at servere som snacks, som natmad eller på buffeten. Let og lækkert.

• Friskost og kvark indeholder kalcium som er vigtigt for skelettet.

Forberedelse 1 time. Tilberedning 30 min. 8 stk.

 

# Råvarer til Pirogger små med skinke:

TIL DEJEN:

1½ dl kvark

¼ tsk salt

5 spsk olie

1 æg

2 spsk mælk

300 g hvedemel

2 tsk bagepulver

 

TIL FYLDET:

150 g kogt skinke

1 lille zucchini (ca. 150 g)

1 lille rød peberfrugt

2 spsk hakket persille

1½ dl kvark

2 spsk fløde

1 æggeblomme

½ tsk salt

⅛ tsk hvid peber

 

DESUDEN:

mel til udrulning,

1 æg til pensling

*

 

Fremgangsmåde:

1 Rør kvark, salt, olie, æg og mælk sammen.

Bland mel og bagepulver og arbejd det sammen til en fast dej.

 

2 Puds skinken fri for fedt og skær den i små tern.

Skyl zucchinien og skær den i små tern.

Skyl, udkern og tern peberfrugten.

 

3 Bland skinke, grønsager, persille, kvark, fløde og æggeblomme.

Smag til med salt og peber.

Læg bagepapir på en plade og varm ovnen til 200 °C.

 

4 Rul dejen ud på et melet bord til en 2-3 mm tyk plade og skær den i ca. 10 cm store firkanter.

Fordel fyldet på midten af hver plade og fold dem sammen diagonalt.

 

5 Læg piroggerne på pladen og tryk kanterne sammen med en gaffel.

Bag dem gyldne, ca. 30 min. i en hed ovn.

Pensl med sammenpisket æggeblomme efter 15 min.

 

Tips & råd


Pirogger små med skinke 

Vegetarisk: Erstat skinken med et bundt finthakkede forårsløg og 100 g tyndt skivede friske champignon og bland det med det øvrige fyld.


Pirogger små med skinke 

En genvej er at anvende færdig butterdej, frisk eller frossen.

Fyld den som beskrevet.

Læg piroggerne på skyllet plade uden bagepapir.

 

PR. STK.: Energi: Kcal 330 = kJ 1386

Kulhydrat 14 g Protein 30 g Fedt 17 g (46%) Fibre 2 g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her