Logo

Kalkunruller til party

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunruller til party

 

Røget kalkunbryst kan du købe i pålægsmontren, lige klar til brug. Den røgede smag er god sammen med hummus • Ricottaost er en mager italiensk friskost som bruges på samme måde som hytteost .

• Hummus er lavet af kikærter.

Tilberedning 15 min. 8-10 portioner (36 stk.)

 

# Råvarer til Kalkunruller til party

100-150 g røget kalkunbryst i ½ cm-tykke skiver

1½ dl (150 g) ricottaost eller hytteost

1½ dl hummus

(købes færdig eller hjemmelavet, se Tips & råd)

1½ dl hakket bladpersille

1 spsk frisk koriander

1 tsk reven citronskal

1 spsk friskpresset citronsaft

2 tsk grovkornet sennep

6 færdigkøbte hvedetortillas 


* Fremgangsmåde:

1 Bland friskost, hummus, persille, koriander, citronskal, citronsaft og sennep i en stor skål eller i en foodprocessor.

Fordel pastaen på tortillaerne.

 

2 Skær kalkunkødet (eller brug kylling) i små tern og fordel det over ostemassen.

Tryk forsigtigt kødet ned i massen.

 

3 Rul tortillaerne så hårdt som muligt til faste ruller.

Læg hver rulle på et stykke plastfolie og rul sammen.

Opbevar rullerne i køleskabet og skær hver af dem i 6 stykker lige inden serveringen.

 

Tips & råd 

Kalkunruller til party

Kyllingekød er også godt. Tag skindet af røget eller grillet kylling, skiv og tern fileterne.

 

Hummus er let at lave selv:

Hæld 100 g kikærter i en gryde og hæld så meget vand på, at det lige dækker.

Kog dem møre, 30 min.

Kom 2 fed hvidløg i kogevandet.

Lad ærterne køle af i vandet.

Hæld ærter med væde og hvidløg i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse.

Tilsæt 4 tsk olie, lidt ad gangen, 2 spsk citronsaft, 2 spsk yoghurt, ½ tsk salt og ¼ tsk hvid peber.

 

Variation:

Kompletter oste- og hummusfyldet med fx finthakkede, soltørrede tomater eller peberfrugt. Krydr med karry eller pesto.

Kødet kan erstattes med tynde skiver salami eller røget skinke.

 

PR. STK.: Energi: Kcal 49 = kJ 206

Kulhydrat 7 g Protein 3 g Fedt 1 g (18%) Fibre 1 g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her