Logo

Bagels med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagels med røget laks

 

 

Lækker bagel med røget laks og flødeost. Hertil forårsløg til at gøre retten frisk. Kan spises til morgenmad, natmad eller til frokost.  

2 stk:



2 bagels (kan erstattes af kommenskringler eller små italienske boller)
200 g flødeost naturel
2 tsk citronsaft
2 spsk cremefraiche, 38%
3 forårsløg, hakkede
lidt cayennepeber
60-90 g røget laks i tynde skiver
udskårne forårsløg og citronryttere til pynt
*


Opvarm ovnen til 180 °C.
Pak de to bagels ind i aluminiumsfolie og opvarm dem i ovnen i 15 minutter.


Bland imens ost, citronsaft, crème fraiche og forårsløg i en skål og krydr med cayennepeber.

Rul den røgede laks sammen og skær rullerne i tynde skiver.
Skær de varme bagels midt igennem.
Fordel halvdelen af osteblandingen over underdelene.
Arranger de røgede lakseskiver ovenpå, læg resten af osteblandingen over, og til sidst overdelene.


Pynt med forårsløg og citronryttere.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her