Logo

Bagels med røget ørredfilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagels med røget ørredfilet


Hvis du vil forkæle dig selv til frokost, så prøv denne bagel med ørredfilet, valnødder, blå druer hytteost. En dejligt variation i madpakken.


4 bagels med krydderdrys 
½ bakke rucolasalat
2 tomater
4 stk røget ørredfileter
120 g blå druer
½ agurk
80 g bladselleri
20 g hakkede valnødder
2 dl hytteost 4%
Evt. purløg

De optøede bagels lunes i ovnen ved 180 °C i 5-7 min. og skæres igennem.
Rucolasalaten fordeles på den underste del, og tomater i skiver lægges ovenpå.
Skær ørredfileterne på skrå og fordel dem oven på tomaterne.

Vindruerne udstenes og deles i halve.
Vindruer, agurk i skiver, snittet bladselleri og hakkede valnødder kommes oven på fisken, og til sidst fordeles hytteosten.
Pynt evt. med et par stilke purløg.

Læg bageltoppen på.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her