Logo

Sprøde kartoffelstykker i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprøde kartoffelstykker i airfryer 

 
Denne opskrift er fantastisk både som fingermad serveret til dine gæster eller som eftermiddags-snack til børnene. Luftstegning sikrer, at de forbliver bløde i midten og sprøde på ydersiden.
50 min forberedelse. 40 min kogetid. 28 stykker.

 
# Ingredienser
1 kg vaskede kartofler
1 spsk malteddike plus ekstra til servering
¼ kop revet parmesan
2 spsk almindeligt hvedemel
½ tsk havsalt plus ekstra til servering
1 tsk løgpulver
½ tsk hvidløgspulver
Tomatsauce, til servering

 
* Tilberedning
Kog kartoflerne i kogende vand i 10 min.
Dræn godt af og stil til side, indtil de er kølige nok til at håndtere.
Skræl og riv derefter i en skål.
Dryp med eddike og stil til side, vend af og til.

 
Bland parmesan, mel, salt, løgpulver og hvidløgspulver.
Kom de revne kartofler i.
Form 1 spsk blanding til et lille rør. Lægges på en bakke.
Gentag med den resterende blanding. Stil i køleskabet i 30 min.

 
Læg halvdelen af ”rørene” i kurven på en airfryer og spray med olie.
Luftsteg ved 200 °C i 15 min. Gentag med de resterende.

 
Arranger ædelstene på en tallerken og drys med ekstra salt og eddike. 
Server med tomatsauce ved siden af.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her