Et osteagtigt spin på
en take-away-favorit. Terninger af feta overtrukket med cajun-krummer med en
krydret ahorn-dipping sauce.
10 min forberedelse. 8
min kogetid. 6 portioner
# Ingredienser
265 g Castello-marinerede
feta-terninger i olie med hvidløg og krydderurter
2 spsk majsmel
3 tsk cajun krydderi
1 æg
2/3 kop panko rasp
1 spsk hakket frisk
koriander, plus ekstra blade til servering
Varm ahornsauce:
2 spsk ahornsirup
1 spsk Santa Maria
Sriracha Sauce - chilisauce
* Tilberedning
Dræn feta, reserver 1
spsk olie til sauce.
Trin 2
Kom majsmel og
cajun krydderi i en skål. Pisk æg i en separat skål.
Kom brødkrummer og
koriander i en skål.
Smag til med salt og peber.
Arbejd i partier, overtræk feta
i majs/melblanding.
Dyp i æg, og smid derefter raspblandingen i for at
dække.
Læg på en tallerken. Frys i 1 time.
For at lave ahornsauce
skal du placere ahornsirup, sriracha og
olie i en lille gryde over
medium-lav varme.
Pisk konstant i 3 til 4 min, indtil saucen lige begynder
at simre og tykne.
Fjern fra varmen. Hold varm.
Indstil airfryer til
180 °C. Læg feta-terninger i et enkelt lag i airfryer-kurven.
Kog i 3 til 4 min,
eller indtil de er gyldne og fetaen lige begynder at blive blød.
Server feta med
ahornsauce, drysset med ekstra korianderblade.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------