Logo

Bagt chokoladebar i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt chokoladebar i airfryer 

 
Ja, du kan få en friskbagt sød godbid lavet med kun to ingredienser! Snup en blok Caramello-chokolade eller Yankie bar og noget butterdej, og lad din airfryer gøre sin magi. God fornøjelse!
20 min forberedelse. 10 min kogetid. 4 portioner

 
# Ingredienser
180 g Yankie bar eller Caramello chokolade
1 ark frossen butterdej, optøet
Flødeskum til servering (valgfrit)

 
* Tilberedning
Læg et ark dej på en flad arbejdsflade.
Skær butterdejen i halve.
Læg chokoladen i midten af den ene halvdel af butterdejen.
Pensl kanterne med lidt olie.
Læg den anden halvdel af dejpladen ovenpå.
Pensl med olie.
Skær seks ½-1 cm brede strimler fra den resterende ark dej.

 
Læg 1 dejstrimmel ad gangen, over chokoladen,
tryk forsigtigt for at fastgøre til bundstykket.
Gentag med de resterende dejstrimler for at danne et dekorativt mønster.
Trim dejen, efterlad en kant på 1 cm rundt om chokoladen.
Pensl med olie.

 
Læg i en airfryer og kog ved 200 °C i 10 min eller indtil de er sprøde og gyldne.
Sluk airfryeren og lad bagværket ligge i yderligere 5 min.
(dette hjælper med at gøre chokoladen blød og klistret).

 
Skær i skiver og server evt. med flødeskum.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her