Airfryeren tager alt
arbejdet med at lave friske æbleskiver derhjemme. Varme og ristede, de er
perfekte dyppet i vaniljecreme til eftermiddagste. Ikke kuglerunde, men lækre.
20 min forberedelse. 30
min kogetid. 10 portioner
# Ingredienser
225 g (1½ kop) selvhævende mel
Knivspids salt
100 g (½ kop) flormelis
1 tsk stødt kanel
125 ml (½ kop) æblejuice
1 tsk vaniljeekstrakt
2 æg
2 æbler, skrællede, groft revet
50 g smør, smeltet
Vaniljecreme
til servering
* Tilberedning
Bland mel, salt, 50 g sukker og ½ tsk kanel i en stor skål.
Lav et hul i midten.
Pisk saft, vanilje og æg i en kande, indtil det er godt
blandet.
Hæld æggeblandingen i hullet i melblandingen.
Rør indtil det lige er blandet (må ikke overblandes). Rør
æblet i.
Beklæd bunden af en airfryer-kurv med bagepapir.
Hæld 60 ml (¼ kop) af dejen på bagepapiret
(afhængigt af størrelsen på din kurv kan du lave 2 eller 3
fritter ad gangen.
Overfyld ikke panden, da de vil udvide sig under
tilberedningen).
Spray med olie.
Bages i 5 min ved 200 °C. Vend fritterne.
Bages i yderligere 5 min eller indtil de er gyldne og
gennemstegte.
Gentag med den resterende dej.
Mens fritterne koger, blandes de resterende 50 g sukker og ½
tsk kanel i en lav skål.
Fjern fritterne fra airfryeren. Pensl det hele med smeltet
smør.
Dyp fritterne, en ad gangen, i kanelsukker. Vend til det
dækker.
Server fritterne med det samme med vaniljecreme, til at
dyppe i.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------