Logo

Jordbærgrød med mynteskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærgrød med mynteskum 

 
Grønne jordbær er let syrlige, og giver et godt modspil til mange fede og/eller søde retter. Både i det salte og søde køkken. De grønne jordbær kan også syltes. Super for børnekokke
6 personer

 
# Ingredienser
½ kg røde jordbær
1½ dl vand
5 spsk sukker
3 spsk majsstivelse
2 spsk vand

 
Myntefløde:
¼ l piskefløde
2 spsk finthakket mynte
2 spsk flormelis
Hakkede pistacienødder til pynt

 
* Tilberedning
1. Kog bærrene møre 2-3 min. i vand og tilsæt sukker.

 
2. Rør maizenaen ud i koldt vand og rør jævningen i grøden under omrøring.

 
3. Kog grøden i ca. 1 min. og smag til.
Serveres lun eller kold med myntefløde til.

 
4. Pisk fløde, mynte og flormelis til et let skum.
Stil i køleskabet frem til servering.

 
5. Anret jordbærgrød i små glas.

 
6. Top med myntefløde og drys med hakkede pistacienødder.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her