Logo

Grønsagsroulade med kylling - for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsroulade med kylling - for børnekokke 

 
At være med i køkkenet, styrker børnenes evner til at træffe sunde og varierede kostvalg. Det er godt samvær om noget spiseligt
4-6 personer
 
# Ingredienser
1 porre
½ rødløg
1 rød peberfrugt
2 kartofler
3 gulerødder
4 æg
1-2 tsk karry
1 tsk. paprika

 
Fyld:
3-400 g kyllingebryst, skåret i tynde strimler
Philadelphia naturel, til at smøre på pandekagen

 
* Tilberedning
1. Skær porren i tynde skiver og rødløg og peberfrugt i små tern.
Hæld det hele i en stor skål.

 
2. Riv kartoflerne og gulerødderne groft, og hæld det i skålen til de andre grønsager.

 
3. Pisk æggene let, tilsæt krydderier, bland godt og hæld det over grønsagerne.

 
4. Hæld blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.

 
5. Bages i ovnen ved 200 °C i 35-40 minutter.

 
6. Steg imens kyllingestrimlerne på panden, og krydr dem evt med lidt ekstra paprika og karry.

 
7. Tag bradepanden ud af ovnen, og lad pandekagen køle af.

 
8. Smør et lag flødeost ud over pandekagen, læg kyllingestykkerne oven på, og rul pandekagen til en roulade.

 
Ord med ”ade”: Roulade Remoulade Karbonade Limonade Marinade Overflade

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her